VIDEO: Liderii Partidului Social Democrat au vizitat noile investiții din Dumbrăvița
Posted by Eliza Negruț on 17th September 2020

Președintele Partidului Social Democrat, Marcel Ciolacu împreună cu prim-vicepreședintele PSD, Sorin Grindeanu au fost prezenți astăzi în comuna Dumbrăvița.

Alături de primarul comunei Victor Malac, de Călin Dobra, președintele Consiliului Județean Timiș și de alți lideri locali și naționali, Marcel Ciolacu și Sorin Grindeanu au vizitat noile investiții din Dumbrăvița.

În ce privește stația de tratare a apei, s-au obținut aproape 22,5 milioane de lei de la Ministerul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice, finanțat prin Programul Național de Dezvoltare Locală. Stația de tratare din Dumbrăvița are capacitatea de a deservi până la 60.000 de locuitori.

Printre investițiile importante care s-au realizat, se enumeră și noua grădiniță, în care s-au investit aproape 900 de mii de euro, proiect obținut prin fonduri europene și căminul cultural, în valoare totală de 7,5 milioane de lei.

Totodată s-a dat drumul și la construirea primei creșe din comună, proiect în valoare de  7.140.380,98 de lei. Finanțarea creșei este asigurată de Programul Operațional Regional 2014-2020, Axa 10, Îmbunătățirea infrastructurii educaționale.

Pe lângă investițiile obținute în Dumbrăvița, Președintele consiliului județean Timiș, Călin Dobra, a evidențiat și proiectul lărgirii la 4 benzi a drumul județean 691, în valoare de aproximativ de 60 milioane lei.

(P)