Selectați pagina

CSC Dumbrăvița a oficializat și cel de-al cincilea transfer din pauză competițională

CSC Dumbrăvița a oficializat și cel de-al cincilea transfer din pauză competițională
Publicitate

CCSC Dumbrăvița a oficializat și cel de-al cincilea transfer din această pauză competițională. E vorba despre Adrian Zaluschi, un mijlocaș central de mare experiență, care în ultimul an și jumătate a evoluat la conjudețeana Politehnica Timișoara.

Adrian Zaluschi s-a născut la 2 decembrie 1989 la Timișoara. La nivel de seniori a activat până în 2012 la FC Timișoara – cu o perioadă de împrumut la ACU Arad, Millenium Giarmata (2012-2013), UTA Arad (2013-2015), Ripensia Timișoara (2015-2020 – cu o perioadă de împrumut pentru o jumătate de sezon la ACS Poli, în primăvara lui 2018), Dunărea Călărași (2020-2021), Minaur Baia Mare (2021) și Politehnica Timișoara (din vara lui 2021). În Liga I, a disputat 3 meciuri pentru ACS Poli, iar în actualul sezon a bifat 8 apariții și 1 gol pentru Politehnica în Liga a II-a. În total, în eșalonul secund, a adunat 114 meciuri și 7 goluri.

„Zalu” completează lista sosirilor din această iarnă, pe care se mai află fundașul Abdoulaye Niakate, mijlocașii Ouadie Salhi și Alexandru Piftor, plus atacantul Alexandru Capătă.

În altă ordine de idei, alb-verzii se află în plin cantonament, desfășurat în Dumbrăvița, la Pensiunea Genesa. Primul amical din acest stagiu de pregătire va avea loc mâine (miercuri, 1 februarie), de la ora 15.30, cu formația de Liga a III-a Șoimii Lipova. Partida se va desfășura pe stadionul „Comunal” din Pișchia.

Publicitate

Despre autor

Categorii

Videoclipuri recente

Se incarca...