Selectați pagina

CSC Dumbrăvița, decizie radicală după lucrările de la stadion – Ce se întâmplă cu abonații

CSC Dumbrăvița, decizie radicală după lucrările de la stadion – Ce se întâmplă cu abonații
Publicitate

Echipa de fotbal CSC Dumbrăvița va disputa următoarele două jocuri de pe teren propriu din Liga a II-a pe arena „Emilian Pavel” din Ghiroda. E vorba despre partidele cu Viitorul Pandurii Târgu Jiu (de sâmbătă, 26 august, ora 11:00, din etapa a 4-a) și cu CS Tunari (din jurul datei de 16 septembrie, din etapa a 6-a) – a anunțat astăzi clubul de pe strada Mihai Eminescu.

Alb-verzii spun că mutarea temporară a jocurilor de acasă la Ghiroda a fost o decizie dificilă dar necesară, pentru a da timp suficient suprafeței de joc de la stadionul „Ștefan Dobay” să se refacă în întregime după lucrările desfășurate pe parcursul acestei veri.
După cum a informat și DumbrăvițaTV.ro, în ultimele luni s-a montat un sistem de drenaj și unul de irigare automatizata, iar în plus s-au realizat însămânțări, fertilizări, tratamente fitosanitare, carotări, nisipări și aerări la nivelul gazonului.

În condițiile în care stadionul „Emilian Pavel” nu dispune de un sector separat dedicat abonaților, nu le vom putea garanta locul pe stadion posesorilor de abonament. Vă asigurăm însă că vom găsi, în perioada următoare, o modalitate de compensare a abonaților pentru acest inconvenient. Pe această cale, le recomandăm tuturor dumbrăvițenilor să vină din timp la meci, deoarece e foarte probabil ca interesul să fie mare și în rândul locuitorilor din Ghiroda – se mai arată în informarea de pe cscdumbravita.ro.

Publicitate

Despre autor

Categorii

Videoclipuri recente

Se incarca...