Selectați pagina

Eșec fără drept de apel în etapa a 13-a, Slatina-Dumbrăvița 3-0

Eșec fără drept de apel în etapa a 13-a, Slatina-Dumbrăvița 3-0
Publicitate

Echipa CSC Dumbrăvița se întoarce învinsă din penultima deplasare a anului. CSM Slatina s-a impus astăzi cu 3-0, într-un meci din etapa a 13-a a Ligii a II-a, desprinderea gazdelor venind însă abia pe final.

A fost o rundă cu ghinion pentru alb-verzi, care au evoluat la Slatina fără a-l avea pe margine pe antrenorul Cosmin Stan, suspendat pentru cumul de cartonașe galbene. Gazdele, care izbutiseră până astăzi un singur succes pe teren propriu în actuala ediție de campionat.

Minutul 21 a adus deschiderea scorului. Dorin Toma a centrat de pe dreapta, la bara a doua, portarul Paul Toroc a ieșit târziu, iar Valentin Alexandru a împins în plasă, deși era talonat de Amariei.
Golul doi a venit după un corner executat de pe dreapta de gazde, portarul Paul Toroc a reținut balonul și, în încercarea de a degaja, l-a lovit pe Sălcianu. Centralul a indicat punctul cu var, iar Dorin Toma – care a preluat și banderola de căpitan după ieșirea lui Cătălin Doman – a transformat fără emoții: 2-0.

A fost faza care a turnat plumb în ghetele jucătorilor timișeni, care au mai încasat un gol, în minutul 85. Martinov a pierdut posesia în jumătatea adversă, gazdele au plecat pe contraatac și, de pe stânga, același Dorin Toma l-a deschis pe nou-intratul Claudiu Dragu, care a urcat nemarcat și a expediat balonul în poarta lui Toroc.

Urmează ultima pauză internațională a anului, în care CSCD are programat un joc amical, cu prim-divizionara UTA. Meciul va avea loc marți, 21 noiembrie, de la ora 15.00, pe terenul din Sânnicolau Mic.

CSM Slatina (antrenor Daniel Oprescu): Velcu – Gherghe, A. Stan, Sălcianu, C. Toma – D. Toma, S. Matei (73, Țegle) – Mitran (73, C. Radu), Doman (cpt.) (61, Donca), R. Popa – V. Alexandru (61, Cl. Dragu)

CSC Dumbrăvița (preparator fizic Alexandru Albert): P. Toroc – Lalic (46, Zaluschi), Zurbagiu (cpt.), Țieranu – Amariei, Ristin (39, Cibi), Salhi, Tănase (66, Martinov), Gladun – Paulevici, Plokhotnyuk (46, Sofran)

Concluziile după meciul de astăzi au fost trase de preparatorul fizic Alexandru Albert, care l-a suplinit pe bancă pe antrenorul Cosmin Stan:

„Din păcate, primul lor gol a venit chiar la prima lor apariție în careu. A centrat jucătorul lor de pe dreapta, pe ploaie, și aproape că ne-am băgat mingea singuri în poartă. Cei de la Slatina, cred că au fost mai pragmatici. A venit și acel penalty, care a fost cum a fost din păcate, neanunțat de nimic. Iar golul al treilea ne-a prins deja bramburiți. Concluzia principală e că nu au fost respectate sarcinile astăzi, ceea ce s-a lucrat la antrenament nu s-a respectat la meci. Cosmin Stan le-a cerut să nu apeleze la mingi lungi, să joace pe jos, dar au făcut exact opusul. Pentru Slatina, a fost ușor să distrugă jocul, fundașii lor centrali și cei laterali au jucat din una-două atingeri pe un astfel de teren. Din păcate, nu avem nici acei jucători cu talie care să ne câștige mingi în atac. Meciul de azi, trebuie să fie o lecție pentru noi toți”.

Cronica meciul este disponibil pe site-ul CSCDumbrăvița.ro

Publicitate

Despre autor

Categorii

Videoclipuri recente

Se incarca...