Selectați pagina

Marius Giurisici (CSC Dumbravita Rally Team) a făcut furori la Hunedoara

Marius Giurisici (CSC Dumbravita Rally Team) a făcut furori la Hunedoara
Publicitate

Cei mai buni piloti timiseni, sportivi din Campionatul de Automobilism si Karting Timis au reprezentat cu succes judetul Timis sambata trecuta la concursul automobilistic ”CUPA 8 MARTIE HUNEDOARA 2024”. Prezenti cu o echipa numeroasa, cei 8 piloti au fost aplaudati la scena deschisa, fiind recunoscuti ca provenind din unul din cel mai puternic Campionat de Automobilism regional din Romania, Campionatul Timis, unicul profesionist din aceasta regiune a tarii organizat de Asociatia AUTO CLUB RALLY TIMIS.

Concurand cu automobile puternice, spectaculoase, bine pregatite special pentru sportul automobilistic, evolutiile timisenilor au fost apreciate de toti cei prezenti, iar pilotii nu le-au inselat asteptarile, performand maxim: multipul campion Giurisici Marius, pilot in cadrul echipei CSC Dumbravita Rally Team – campionul detasat al clasei L1, Florescu Roxana – campioana clasei LADY – dovedind inca o data ca este lidera clara la feminin in Romania, Popa Claudiu – vicecampionaul clasei L3, Baru Cosmin – vicecampionul clasei A3, Mihoc Sorin – locul 3 clasa L2 cu o sicanare pe traseu din partea adversarului din mansa la cel mai bun timp al sau din mansa 2, pe care a trebuit sa o reia.


Juniorul Baru Albert, Stoianov Zdravco si Andrei Tiberiu au avut evolutii deosebit de spectaculoase. Binecunoscutul campion de talie mondiala Mihai Leu a facut onoarea de a premia laureatii acestei competitii.

Despre autor

Categorii

Videoclipuri recente

Se incarca...