Selectați pagina

Primăria Dumbrăvița va distribui din nou saci galbeni

Primăria Dumbrăvița va distribui din nou saci galbeni
Publicitate

Primăria Comunei Dumbrăvița a anunțat pe o rețea socială că începând cu 1 martie 2022, se vor distribui sacii galbeni către populație. Este vorba de sacii destinați colectării deșeurilor reciclabile, pentru ca cetățenii să nu se mai deplaseze până în Timișoara, la sediul societății RETIM Ecologic Service. Așadar, se vor distribui câte 50 de saci pentru o perioadă de 2 ani (2 saci galbeni/lună) conform tabelului primit de către primărie de la societatea de salubrizare. Tabelul conține numele și adresa tuturor cetățenilor de pe raza comunei care au încheiat contract cu RETIM. Distribuirea sacilor se face la prezentarea actului de identitate care să dovedească faptul că persoana respectivă se află pe lista societății.

Distribuirea pentru 5.988 de gospodării din Dumbrăvița are loc până pe 12. 04. 2022, de către reprezentanții RETIM și ADID Timiș în incinta primăriei, la Ghișeul Unic, cât și poartă în poartă, după următorul program:
Luni – miercuri: 9–16
Joi: 9-18
Vineri: 9–14.

Sacii galbeni sunt distribuiți în zonele de case din mediul urban și rural, și trebuie să conțină, la fel ca pubelele galbene, PET-uri strivite sau fără dopul pus, hârtie curată (nu unsă cu ulei, untură, sânge, etc.), ambalaje de carton strivite, cutii de bere sau de suc strivite, cofraje de ouă ne compromise de ouă sparte, sticle clătite în prealabil cu apă. Sacii nu trebuie să conțină ambalaje rămase de la carne și produse din carne sau PET-uri care au conținut ulei, lapte sau alte asemenea produse. Sacii trebuie scoși în faţa casei în aceleași zile în care este programată colectarea deșeurilor menajere. Dacă, din diverse motive, proprietarii nu își mai găsesc sacii, cetățenii sunt rugați să semnaleze această situație fie pe site, la pagina Sesizări, fie telefonic la Call Center – se arată pe retim.ro,

Publicitate

Despre autor

Categorii

Videoclipuri recente

Se incarca...