Selectați pagina

Se suspendă activitățile didactice pentru anumite instituții de învățământ din județul Timiș

Se suspendă activitățile didactice pentru anumite instituții de învățământ din județul Timiș
Publicitate

Comitetului Județean pentru Situații de Urgență a hotărât schimbarea scenariului pentru desfășurarea cursurilor la unele instituții de învățământ din județul Timiș.

Hotărârea Comitetului Județean pentru Situații de Urgență a fost luată ținându-se cont de propunerea Inspectoratului Școlar al Județului Timiș și având în vedere Hotărârile Consiliilor de Administrație ale Consiliului de Administrație  al Liceului Teoretic Periam și a Consiliului de Administrație al Școlii Gimnaziale Giarmata – emise cu avizul Direcției de Sănătate Publică Timiș. Deciziile au fost luate din cauza faptului că, la nivelul unităților de învățământ, au apărut cazuri de infectare cu virusul SARS COV2, iar astfel s-a emis hotărârea conform căreia:

Art. 1. Se suspendă temporar activitățile didactice care presupun prezența față în față la Liceului Teoretic Periam (unde a crescut rata de infectare la mia de locuitori la nivelul localității), cursurile desfășurându-se on line (scenariul roșu), până la modificarea ratei de infectare cu SARS – CoV -2.

Art. 2. Se aprobă schimbarea din scenariul galben în scenariul roșu la Școala Gimnazială Giarmata pentru structura Grădinița P.P. Giarmata (unde sunt infectate trei îngrijitoare – personal nedidactic), până la data de 8 octombrie 2020.

Publicitate

Despre autor

Categorii

Videoclipuri recente

Se incarca...