Selectați pagina

Vlad Neaga a primit titlul de campion MotoRC 2020

Vlad Neaga a primit titlul de campion MotoRC 2020
Publicitate

Sâmbătă, 3 octombrie și duminică, 4 octombrie, a avut loc a V-a etapă de MotoRC by Rompetrol, pe circuitul MotorPark România. Pilotul timișorean Vlad Neaga a obținut sâmbătă pole position-ul cursei Stock 1000.

“A fost o cursă grea, mai ales că am avut de recâștigat prima poziție obținută în calificări. M-am simțit puternic, concentrat pe ritmul meu de cursă și mă bucur că am reușit să termin primul cele 16 ture de circuit. Motocicleta a avut setările potrivite pentru mine și mi-a susținut până la capăt ritmul constant pe care l-am impus. E multă muncă în spatele acestui rezultat, e și mai multă muncă din partea echipei tehnice, dar e cu atât mai minunat că toate acestea se cuantifică în victorii și în bucuria cu care ne trăim fiecare reușită. Știu că sunt cel mai tânăr pilot român de motociclism viteză care a câștigat competiția MotoRC la Stock 1000, iar acest lucru mă responsabilizează și mă face să-mi îmbunătățesc continuu performanța! ”, a declarat Vlad Neaga la sfârșitul cursei.

Vlad a acumulat 120 de puncte în clasamentul general și a primit titlul de campion MotoRC 2020. Chiar dacă a avut loc penultima etapă a concursului, timișoreanul nu mai poate fi întrecut în clasamentul general al clasei Stock 1000 de vreun alt concurent.

Publicitate

Despre autor

Categorii

Videoclipuri recente

Se incarca...