Selectați pagina

Tenismenii dumbrăvițeni pleacă cu mari speranțe spre Bistrița

Tenismenii dumbrăvițeni pleacă cu mari speranțe spre Bistrița
Publicitate

Delegația secției de tenis de masă a Clubului Sportiv Comunal Dumbrăvița va pleca pleacă astăzi după-amiază spre Bistrița, unde va participa la trei competiții din calendarul Federației Române de Tenis de Masă: Top 16 Juniori 1, Campionatul Național Individual Tineret și Top 16 Seniori.

Așadar, miercuri, 16 noiembrie se va desfășura prima competiție la Bistrița, Top 16 Juniori 1, acolo unde Dumbrăvița va fi reprezentată pe tabloul masculin, prin Bogdan Badea și Daniel Moldovan. Cei doi sunt proaspăt medaliați cu bronz la Cupa României de Tineret, desfășurată în weekend-ul trecut, la Dumbrăvița, și speră în rezultate cât mai bune și la această întrecere.

Joi și vineri, tot la Bistrița, va avea loc Campionatul Național Individual de tineret, unde vor fi întreceri de simplu, dublu și dublu-mixt. CSCD participă cu Daniel Moldovan, Bogdan Badea, Teodora Simon, Dora Moldovan și Alessia Pauliuc.

Seria de competiții de la Bistrița se va încheia sâmbătă, atunci când Daniel Moldovan va juca în competiția Top 16 rezervată seniorilor.

Publicitate

Despre autor

Categorii

Videoclipuri recente

Se incarca...