VIDEO: Dominic Fritz promite o colaborare excelentă cu Dumbrăvița condusă de Horia Bugarin
Posted by laszlo on 29th September 2020

Marți dimineață, Uniunea Salvați România (USR) – filiala Timiș a organizat o conferință de presă prin care președintele Cristian Moș a prezentat la ce să se aștepte timișenii în următoarea perioadă, având în vedere că noua formațiunea politică va avea în Timiș 4 primari și 135 de consilieri. Președintele USR Timiș a confirmat deja negocierile cu Partidul Național Liberal pentru a forma o majoritate în mai multe localități.

La conferință de presă a fost prezent și Dominic Samuel Fritz, noul primar al municipiului Timișoara, cel care și-a arătat deschiderea pentru o colaborare cât mai eficientă cu primarii din “zona metropolitană”, punând accent pe relația deosebită cu Horia Bugarin, cel care a fost ales primar al comunei Dumbrăvița, cea mai populată localitate din zona periurbană.

Horia Grigore Bugarin, a câștigat alegerile de duminică cu peste 44%, obținând la cele 7 secții din comună 2896 de voturi, cu 922 mai mult ca primarul în funcție, social-democratul Victor Malac. Noul primar a anunțat revoluția bunului simț, dar și o administrație deschisă!