Selectați pagina

VIDEO: Ministrul Transporturilor a vizitat șanteriul centurii de ocolire Timișoara Sud

VIDEO: Ministrul Transporturilor a vizitat șanteriul centurii de ocolire Timișoara Sud
Publicitate

Lucian Bode, Ministrul Transporturilor, Infrastructurii și Comunicațiilor a vizitat astăzi județul Timiș. Împreună cu ministrul de interne Marcel Vela, delegația a participat la prezentarea obiectivelor de infrastructură din județul Timiș, stadiul și evoluțiile recente, precum și perspectivele de implementare ale unor noi proiecte care să conducă la dezvoltarea și modernizarea infrastructurii din județ!

În cadrul întâlnirii la care a participat și europarlamentarul liberal Gheorghe Falcă, s-a semnat un protocol, astfel că modernizarea liniei feroviare Caransebeș-Timișoara-Arad și realizarea unei conexiuni între Aeroportul Internațional „Traian Vuia” și municipiu devin prioritare pentru Guvernul României.

Chiar dacă întâlnirea s-a desfășurat în Palatul Administrativ, acolo unde are sediul și Consiliul Județean Timiș, președintele Călin Dobra nu a fost chemat la eveniment, în schimb liberalul Nicolae Robu a primit o invitație oficială.

După semnarea protocolului, delegația s-a deplasat la șantierul Variantei de Ocolire Timișoara Sud, unde a verificat stadiul lucrărilor dar și dacă sunt probleme la implementarea proiectului.Publicitate

Despre autor

Mâncăm cu poftă la

Vă recomandăm

Categorii

Videoclipuri recente

Se incarca...