Selectați pagina

Făgărășanu și-a luat adio de la CSC – Mesajul fotbalistului la despărțirea de Dumbrăvița

Făgărășanu și-a luat adio de la CSC – Mesajul fotbalistului la despărțirea de Dumbrăvița
Publicitate

În urma discuțiilor purtate în ultimele săptămâni, clubul nostru și atacantul Andrei Făgărășanu au convenit să rezilieze de comun acord contractul – a anunțat luni seara CSC Dumbrăvița, într-un comunicat de presă.

„Făgă” a revenit în familia alb-verde la mijlocul sezonului trecut și a avut o contribuție esențială la istorica promovare a Dumbrăviței în Liga a II-a. În sezonul de primăvară, a bifat 14 prezențe în tricoul echipei noastre și a marcat 4 goluri.

După o promovare istorică, la care nimeni nu se aștepta, a venit momentul să îmi iau la revedere de la familia CSC Dumbrăvița. Când spun familie, mă refer la întreg colectivul, de la Ovi, magazionerul, la Magione, maseurul, până la Arpi Mikloș, Florin Macavei, Cosmin Stan, Rusalin Iacobiciu și, bineînțeles, toți jucătorii alături de care am reușit această promovare. Le mulțumesc tuturor și sper să ne revedem cu toții sănătoși! Le doresc mult succes în Liga a II-a!”, a fost mesajul fotbalistului în vârstă de 31 de ani la despărțirea de Dumbrăvița.

Îi urăm lui Andrei Făgărășanu multă baftă în următoarea aventură a carierei sale, asigurându-l că va rămâne mereu unul dintre eroii celei mai frumoase povești din istoria fotbalistică a Dumbrăvițeia mai transmis clubul în comunicat.

Publicitate

Despre autor

Categorii

Videoclipuri recente

Se incarca...